50004558

Akkumulátoros kerti lombfúvó
FZF 70605-0

 • 20V Fast power széria
 • Akár 270 km/h sebesség
 • Ergonomikus és puha markolat
17990 Ft

Leírás

Ismerje meg a Fieldmann FZF 70605-0 lombszívó / lombfúvót, amely egy erőteljes 20 V-os akkumulátorral működik, lágy indítási funkcióval a kényelmes kezdésért. Az állítható teljesítményfokozat lehetővé teszi, hogy könnyedén eltávolítsa a lehullott leveleket mulccsal vagy kaviccsal fedett területekről. Ez a lombszívó rendkívül hatékony, hiszen a levegőfújási sebessége akár 270 km/óra lehet, míg a szívóteljesítménye eléri a 9,53 m3-t. A készülék üresjárati fordulatszáma 17.000 fordulat/perc, és rendelkezik lágy indítási funkcióval és kétkezes biztonsági kapcsolóval is, hogy az eszköz biztonságos és könnyen kezelhető legyen. Vegye figyelembe, hogy az akkumulátor és töltő nem tartozék, de a kiváló minőség és hatékonyság garantált a kertrendezés során.
FIELDMANN Fast Power 20 V sorozat
Fedezze fel a Fast Power 20 V sorozat sokoldalúságát, amelynek köszönhetően egyetlen akkumulátorral akár, több mint 30 különböző eszközt képes működtetni. A Fieldmann 20V szériája a ház körül, a garázsban, a műhelyben vagy a kertben szükséges valamennyi eszközt magában foglalja. Az új vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy ezek a hordozható eszközök akár a benzines gépek teljesítményével és dinamikájával is versenyezzenek. Válassza a Fieldmann minőséget és élvezze a vezeték nélküli eszközök kényelmét és erőteljes teljesítményét a mindennapi feladatok során. Legyen előnyben a rugalmas, hatékony megoldásokkal, és élvezze a könnyű, zökkenőmentes munkavégzést a Fieldmann Fast Power 20V szériájával!
Motor teljesítmény az Ön igényeihez igazodva
Az FZF 70605-0 akkumulátoros lombfúvót, 1x 20 V, 2000 mAh Li-ion akkumulátor működteti. Az egyszerűen indítható fűnyíró üresjárati fordulatszáma 17.000 fordulat percenként, amely biztosítja a gyors és hatékony munkavégzést. A készülék megfelelő működéséhez, kérjük mindig két azonos kapacitású akkumulátort használjon! Az 2x 2A vagy 2x 4A vagy 2x 8A. A kezdő csomagban a töltő és akkumulátor nem tartozék, külön szükséges megvásárolni.
Fieldmann kerti lombszívók, lombfúvók
Ismerje meg a FIELDMANN kerti lombszívó / fúvókat, a tökéletes eszközöket az őszi levelek gyors és hatékony eltávolításához! Az erős széláramlat segítségével könnyedén fújja össze a lehullott leveleket, még a nehezen elérhető sarkokból is, megszabadítva Önt a gereblyézés fáradalmaitól. Bizonyos modellek egyetlen kar mozdításával könnyen átállíthatók a fúvó funkcióból szívó üzemmódra, gyűjtve a leveleket egy praktikus gyűjtőzsákba, majd a levelek összezúzását, így ideális komposztanyagot készítve. A FIELDMANN lombfúvók / szívók nemcsak a faleveleket távolítják el könnyedén, hanem hatékonyan megszabadulnak a ház körüli friss porhótól vagy a fűrészelés után keletkezett fűrészporról is.
Üzemmódok és üzemmód váltások
Egy integrált kar segítségével egy mozdulattal válthat a lombszívó és lombfúvó üzemmód között. Az üzemmód váltásakor a lombfúvó orr része is cserélendő. A lombszívó segítségével a lehullott levelek és más kerti hulladékok egyszerűen eltávolíthatók – vagy a lombfúvó üzemmóddal egy halomba gyűjthetők. Lombszívó módban a gép aprító képességé által a felszívott hulladék jóval kisebb helyet foglal.

Műszaki paraméterek

 • Fieldmann FAST POWER 20 V sorozat
 • Akkumulátor típusa: Li-Ion
 • Akkumulátor kapacitása: 1x 20 V, 2.000 mAh
 • Töltési idő: kb. 1,0 óra (2 Ah)
 • Működési idő: 15 perc (2Ah), 30 perc (4Ah)
 • Akkumulátor töltöttség jelző: igen
 • Üresjárati fordulatszám: 17.000 fordulat / min.
 • Levegőfújási sebesség: 270 km/h
 • Szívóteljesítmény: 9,53 m3 / min.
 • Vezérlés: elektronikus vezérlőegység
 • Lágy indítási funkció: igen
 • Kétkezes biztonsági kapcsoló: igen
 • Súly: 1,90 kg
 • Akkumulátor és töltő NEM tartozék
Ajánlott gyári tartozék
Minden termékünk kiváló minőségű, megbízható, biztonságos és könnyen egyszerűen kezelhetők. Mivel számunkra fontos a megbízhatóság, így a termékeink kiváló minőségű alkatrészekből épülnek fel. A hosszú élettartam érdekében javasoljuk, hogy készülékeinkhez gyári FIELDMANN tartozékokat, kiegészítőket használjon.
A fűnyíróhoz tartozó eredeti gyári kiegészítő:
Kiegészítők, tartozékok

Akkumulátoros kerti lombfúvó