Minden ami
kert

Minden ami kert
Bokor-, és szegélynyírók
Kerti szerszámok, amelyeket kora tavasztól késő őszig legtöbbet fog használni, amikor a legtöbb díszfát és sövényt metszik. A klasszikus metszőollókhoz képest lényegesen egyszerűbb és pontosabb velük dolgozni. Ezt a funkciót különösen akkor fogja értékelni, ha nagyobb sövényeket tart karban.
Jelenleg nincs termék ebben a kategóriában

Bokor-, és szegélynyírók

Ha gondozott sövényre vágyik, akkor nélkülözhetetlen a karbantartáshoz szükséges minőségi eszközök. A mechanikus nyírógépekkel azonban csak igazan kis területeket kezelhet. Az általában több méter hosszú sövényekhez elektromos vagy benzines sövényvágó szükséges. Ezekkel a készülékekkel könnyebb, gyorsabb, kényelmesebb, de pontosabban is tud dolgozni, mint a kézi sövénynyírókkal.

Az elektromos sövényvágó választás eseten könnyebb készülék, zéró károsanyag-kibocsátás és alapvetően karbantartásmentes előnyhöz jut, a benzines gépeknél megszűnik az áram és a tápkábel általi korlátozottság. A benzines gépek nagyobb teljesítményt és nagyobb sebességet kínálnak.

Válassza ki az Önnek megfelelő készüléket a teljesítményük, a hosszúságuk tekintetében. Fókuszáljon a vezetőlemez hosszára is – a hosszabb (40 cm és több) alkalmas széles sövényhez, nagy területekhez vagy nagyobb bokrok formázásához, egy rövidebb vezetőlemez elegendő egy magányos tujabokor számára. Magas vagy nehezen hozzáférhető sövényhez érdemes teleszkópos sövényvágót vásárolni. Praktikus tulajdonság, ha a vágófejet vagy a fogantyút különböző szögekbe lehet állítani, amellyel könnyedén kezelheti az egyenletes függőleges felületeket.

Minden FIELDMANN sövényvágó biztonsági kapcsolórendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza a véletlen lesüllyedést, vezetőrúdfedéllel a biztonságos tárolás érdekében vagy védőpajzsot a kirepülő ágak ellen.
 

A munkához elegendő üzemanyag

  • A benzinüzemű sövénynyírók elég nagy üzemanyagtartállyal rendelkeznek, így nem kell aggódnia a gyakori tankolás miatt.

BIZTONSÁG

  • A kettős biztonsági kapcsoló rendszer megakadályozza a gép spontán elindulását. A sövénynyíró csak akkor indul el, ha mindkét kapcsolót aktiválta.

Többféle felhasználási lehetőség

  • A sövényvágók mindenféle bokor és sövényféle gondozására alkalmas. A vágófej kialakításának köszönhetően akár 16 mm átmérőjű ágak átvágása is lehetséges.

Tápkábel védelme

  • A hátsó fogantyú nyílásait használhatja a tápkábel rögzítésére. A kábel rögzítésével elkerülhető az áramellátás megszakítása.