Minden ami
kert

Minden ami kert
Fűnyíró

Fűnyírók – a tökéletes pázsitért

Számos fűnyíró található a piacon, és mindegyik más-más célra alkalmas. Tehát az ideális választás attól függ, hogy hol és milyen területen kell dolgoznia a készüléknek. 

Az elektromos fűnyírók ideálisak kisebb területű kertek gondozásához. A főbb jellemzői közé tartozik az alacsonyabb ár, a viszonylag csendes működés, amit a szomszédok is értékelni fognak. Fontos szempont, hogy karbantartásuk is rendkívül egyszerű, viszont működtetésükhöz nélkülözhetetlen egy elektromos aljzat, amelyre munka közben fokozattan oda kell figyelni.  

Egyenetlenebb kertekben, vagy például lejtőn esetleg bonyolultabb terepviszonyok mellett, magasabb és sűrűbb gyep területeken benzines fűnyírókat érdemes használni. Előnyük a nagyobb teljesítmény és az akár 56 cm-es szabványos vágási szélesség, aminek köszönhetően kényelmesen használható akár nagyobb területek esetében is. Mindenekelőtt függetlenek az energiaforrásoktól – megfelelő mennyiségű üzemanyag esetén, a civilizációtól távol is dolgozhat velük.
Jelenleg nincs termék ebben a kategóriában

Benzines fűnyírók

A benzines fűnyírókat masszívabb kertekben használják, például lejtőn, vagy ahol a terep bonyolultabb, magasabb és sűrűbb gyep. Előnyük a nagyobb teljesítmény és az akár 56 cm-es standard hatótáv, aminek köszönhetően akár nagyobb területek is kényelmesen kezelhet velük. Mindenekelőtt függetlenek az energiaforrásoktól - ha van elég üzemanyag, a civilizációtól távol is dolgozhat. 
 

A Fieldmann benzines fűnyíró kategóriájában különböző motorteljesítményű, vágászélességű önjáró funkcióval rendelkező vagy anélküli gépek tartoznak. A kisebb, önjáró funkció nélküli készülékek ideálisak nagyobb, de laposabb terepen, ahol értékelni fogja teljesítményüket, kitartásukat és kisebb súlyukat. A fűnyírók olyan területekre alkalmasak, ahol a gépet lejtőn vagy egyenetlen teepen kell tolni. A FIELDMANN legjobb benzines fűnyírói fokozatmentesen állítható haladási sebességel rendelkeznek.

A benzines fűnyírók megbízhatóságát a minőségi anyagok és az egyes alkatrészek használata határozza meg. Egyes felsőkategóriás gépek Briggs & Stratton motorokkal vannak felszerelve, amelyek világszerte kiváló minőségűek és megbízhatóak. A könnyű indítást a beépített automata motofojtó és bizonyos modellek esetén az elektromos indító rendszer támogatja.
 

Benzines fűnyírók

A FIELDMANN benzines fűnyírók megbízhatóságát a minőségi anyagok és az egyes alkatrészek használata határozza meg.

Elektromos és Akkumulátoros fűnyírók

A pázsit gondozása fűnyíró nélkül ma már elképzelhetetlen. Ez a kerti kisegítő nemcsak időt és fáradságot takarít meg, hanem lehetővé teszi a fű hatékony és rendszeres gondozását is, így megőrzi megjelenését és minőségét egyaránt.


A vízszintesen elhelyezett forgókéssel nyírják a füvet, ami egyenletes „nyírást” biztosít a pázsit számára. A FIELDMANN elektromos és akkumulátoros fűnyírókat is egyaránt kínál, amelyek a szükségtelen zaj- és kábelkorlátozások mellett helyt állnak.

A FIELDMANN fűnyírók hajtástípustól és szélességtől függetlenül ötvözik a felhasznált anyagok minőségét és a kidolgozottságot, a modern dizájnt, de nagy hangsúlyt fektetve a biztonságra, a kiváló ergonómiára, az összességében kényelmes működésre és az egyszerű karbantartásra is. Vannak praktikus funkciók, amelyek megkönnyítik a használatát. Ezek közé tartozik a vágási magasság központi állítása, amely egyetlen kar segítségével történik és az állítható magasságú fogantyú, amely tárolás közben a gyorskioldó csavarok kioldásával könnyen lehajtható. Egyes modelleknél előnyt jelent a fogantyú teljes szélességében elhelyezett kapcsoló, amely lehetővé teszi a fűnyíró két kézzel történő irányítását. A fűgyűjtésről strapabíró, nagy térfogatú, telítettségjelzővel ellátott kosarak gondoskodnak.
 

Akkumulátoros fűnyírók

Csendes, környezetbarát, gazdaságos. Se benzin, se kábel, se zaj, se füst. Ez az új FIELDMANN Fast Power 20 V akkumulátoros szériája!