Márkáról

Fieldmann

A Márkáról

Fieldmann - Minden, amire a házban és a ház körül szüksége lehet. Könnyű és egyszerű használatot biztosító, formatervezett gépek kínálatával büszkélkedhet. A márkára játékos, friss színkombináció jellemző. Ilyen szerszámokkal, eszközökkel valóban öröm a ház körüli munka.

Fieldmann termékek tervezése és fejlesztése során fokozott hangsúlyt helyeztünk arra, hogy maradéktalanul megfeleljenek a felhasználók igényeinek, elvárásainak. Termékeink megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikusak egyben biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek, és maximális felhasználói élményt kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során.

Bár a nevéből ez nem következik egyértelműen, de eredetileg egy cseh márkáról van szó. A cseh menedzsmenttel rendelkező FIELDMANN hátterében egy olyan erős vállalatcsoport található, amely már számos neves márka piaci bevezetésében közreműködött. A Fieldmann termékekért felelős menedzserek és a vezető műszaki mérnökök folyamatosan szem előtt tartják a márkával szemben támasztott igényeket, és aktívan dolgoznak a minőségi termékek portfoliójának bővítésén.

A kereskedelmi és műszaki specialisták a kerti gépek és barkácsszerszámok neves gyártóinál szerzett tapasztalataik alapján ugyanazokkal a legjobb kínai gyártóüzemekkel dolgoztatnak, amelyek a piacon már bevezetett neves márkák termékeit gyártják.

Fieldmann teljes szakembergárdája arra törekszik, hogy az ügyfelek részére kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paramétert tiszteletben tartó termékeket kínáljon.
 

FIELDMANN EUROPAI Kapcsolat

Hungary

FAST HUNGARY Kft.
H-2310 Szigetszentmiklós
Kántor utca 10.
Magyarország

Tel.:+ 36/ 23 330 830
Fax:+ 36/ 23 330 827
E-mail: info@fieldmann.hu

Slovakia

Fastplus, spol. s r. os.
Na Pántoch 18
Bratislava PSČ: 831 06
Slovensko

Tel.:+421 249105811
E-mail: info@fastplus.sk

Česká republika

FAST ČR, a.s.
Říčany u Prahy, U Sanitasu 1621
PSČ: 251 01
Czech Republic

Tel.: +420 323 204 111
E-mail: info@fieldmann.cz
www.fastcr.cz

Rzeczpospolita Polska

FAST POLAND SP. Z O.O.
ul. Kwietniowa 36
05-090 Wypędy
Poland

Tel: +48 22 102 16 90
e-mail: info@fastpoland.pl