1 akku 33 készülék

20V Fast power
20V FAST POWER

20 V FAST POWER

Csendes, környezetbarát, gazdaságos. Se benzin, se kábel, se zaj, se füst. A legújabb FIELDMANN vezeték nélküli sorozat tartós, könnyen kezelhető és kiváló teljesítményt nyújt.
 
Ezentúl nem kell azzal kezdeni a munkát, hogy konnektort, megfelelő hosszúságú hosszabbítót keresgéljen vagy a benzin és olaj keverék arányát számolgassa. A kényelmet és a könnyű, egyszerű használatot a vezeték nélküli, akkumulátoros technológia biztosítja Önnek.
 
A sorozat olyan kerti-, es műhely szerszámok és felszerelések átfogó választékát tartalmazza, amelyek egyetlen típusú akkumulátorral működnek. Egy második akkumulátorra csak forgásban van szüksége hosszabb használat során, amikor az első lemerül, vagy párban nagyobb gépekhez, például kerti fűnyírókhoz vagy bozótvágókhoz, ahol két akkumulátor teljes teljesítménye egyidejűleg szükséges.

 

A FIELDMANN AKKUMULÁTOROKAT OKOS ELEKTRONIKA VÉDIK

Maximális biztonság és nagy teljesítmény.
 
Az aktív akkumulátorkezelő rendszer folyamatosan figyeli és szabályozza az akkumulátor paramétereit egy beépített mikroprocesszoron keresztül. Figyeli a biztonságot befolyásoló tényezőket, de minden egyes cellát is, amelynek használatát szabályozza. Ez biztosítja a Fieldmann akkumulátorok legmagasabb biztonságát, optimális teljesítményét, magas működőképességét és maximális élettartamát. 

Túlfeszültség, túlmelegedés, önkisülés, mélykisülés, vagy memóriaeffektus... Az elektronika időben felismeri ezeket a hatásokat és aktívan beavatkozik ellenük. Ez megakadályozza az akkumulátor károsodását. A Fieldmann akkumulátorokat kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával gyártják. A nemzetközileg elismert gyártók lítium-ion cellái azonnali energiaellátást, hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosítanak töltésenként, és meghosszabbítják annak teljes élettartamát.
Jelenleg nincs termék ebben a kategóriában