Minden ami
kert

Minden ami kert
Láncfűrész
A láncfűrészek értékes eszközök a kertben, a ház körül vagy a műhelyben történő munka végzéshez. A láncfűrész az egyik legnagyobb segítséget jelentheti a fa téli feldolgozásakor, továbbá hasznos lehet fás szárú növények, bokrok alaposabb megmetszéséhez. Válassza ki a meghajtást, a teljesítményt és a vezetőlemez hosszát a felhasználás jellegének, a vele végzett munka mennyiségének megfelelően, illetve, hogy a felhasználok milyen gyakran fognak dolgozni a fűrésszel. 
Jelenleg nincs termék ebben a kategóriában

Benzines, elektromos és akkumulátoros láncfűrészek

A láncfűrész egy megfelelő segítőtárs a téli fafeldolgozásnál, de a fás szárú növények alaposabb vágásához is ideális választás. Válassza ki a meghajtás típusát, a teljesítményt és a vezetőlemez hosszát, a tevékenység jellegét, a vele végzendő munka mennyiségét, valamint az, hogy a felhasználó milyen gyakran fog dolgozni a fűrésszel.

Az elektromos láncfűrészek könnyen karbantarthatók, környezetbarát kivitelűek és olyan helyeken is megfelelőek, ahol a működés során keletkezett gázok problémát jelenthetnek – például zárt műhelyben. Előnye a csendesebb működés a kertekben, sűrűn lakott területeken. A használatot az elektromos áramellátás korlátozza. 

A benzines készülékek kategóriájából azok választhatnak, akik gyakrabban használják a fűrészt, így nagyobb teljesítményt, vagy akár az áramellátás korlátozása nélküli munkavégzés lehetőségét igénylik. A benzines fűrészek több fát és vastagabb ágakat vagy fatörzseket is képesek kezelni.

Csendes, környezetbarát, gazdaságos. Se benzin, se kábel, se zaj, se füst. A FIELDMANN vezeték nélküli láncfűrészei tartósak, könnyen kezelhetőek és kiváló teljesítményt nyújtanak. Ezentúl nem kell azzal kezdeni a munkát, hogy konnektort, megfelelő hosszúságú hosszabbítót keresgéljen vagy a benzin és olaj keverék arányát számolgassa.

Láncfűrésszel végzett munka során a biztonság az első. A kiváló minőségű anyagok és alkatrészek felhasználásával gyártott FIELDMANN láncfűrészek alapfelszereltségként biztonsági fékkel rendelkeznek az azonnali láncleállításhoz, egyes modellek biztonsági tengelykapcsolóval vagy rögzített fogtámasztékkal is rendelkeznek, amely megakadályozza a visszarúgást.

Biztonsági fék

  • Minden Fieldmann láncfűrész az előírt szabványoknak megfelelő biztonsági elemekkel vannak felszerelve, például csúszásgátló markolattal, biztonsági fékkel vagy akár tengelykapcsolóval.

Láncfeszítés

  • A Fieldmann egyes elektromos fűrészei olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a lánc és a vezetőlemez szerszámok használata nélkül történő beállítását.

Kiegészítők

  • A benzines és az elektromos láncfűrészek egyaránt különböző hosszúságú vezetőlemezekkel kombinálhatók. Ugyanez vonatkozik a láncokra is.

C.D.I. indítási rendszer

  • Ez a rendszer sokkal könnyebbé teszi a hideg láncfűrész indítását. A rendszer előnyét különösen a téli hónapokban fogja értékelni.