Minden
ami műhely

Minden ami műhely
Egyetlen háztartás sem nélkülözheti megfelelő kéziszerszámokat, nemhogy egy műhely vagy garázs. Merítsen ihletet a Fieldmann termékcsaládból, és szerezzen be az alapfelszereltségen kívül akár más praktikus eszközöket is, amelyek segítséget nyújtanak Önnek a különböző munkálatok során.  

A különböző típusú dugókulcs szerszámkészletek, csavarhúzók vagy bitkészletek készletével bármilyen munkát elkezdhet a házban vagy a kertben, és mindig biztos lehet benne, hogy a megfelelő munkaeszköz kéznél lesz.

Ha hobbija a famegmunkálás, akkor fúróink, kalapácsaink, fűrészeink és köszörűink jó szolgálatot fognak tenni. Ha nem akar hosszabbítót húzni maga után, akkor nincs is jobb megoldás, mint az akkus csavarhúzó készletek és fúrók integrált akkumulátorral. Ha több készülékhez szeretne egy akkumulátort használni, semmi sem egyszerűbb, mint a FAST POWER 20 V akkumulátor programunk széles skáláját használni.

Szablyafűrész

Minden jó barkácsoló azt akarja, hogy a lehető legjobban végezze el a munkáját. Ez a fűrész ideális segítőtárs erre a célra.

Sarokcsiszoló

A sarokcsiszoló praktikus eszköz fém, kerámia vagy porcelán anyagok vágásához az adott művelethez megfelelő 115 mm vagy 125 mm átmérőjű korong segítségével.

Elektromos ütvefúró

A FIELDMANN ütvefúró készüléke kiváló ár és érték arányt képvisel, ami nem hiányozhat egyetlen ezermester vagy profi felszereléséből sem.