Minden ami
kert

Minden ami kert
Kerti bútorok
Napjainkban már nem csak szezonális, hanem a minőségi kerti bútorok egész évben használatosak beltéri kertekben, fedett pergolákban vagy téli kertekben. Talán ezért is hasonlít a kínálat ezen a területen egyre inkább a beltéri bútorok kínálatához. A kertben teraszon, vagy akár a lugasban is a kényelem az első, ma már nem elég az étkezőasztal és a székek, vagy a napernyő.  Kínálatunkban megtalálja kanapékat, hintaágyakat, szervírozó asztalokat és egyéb bútorokat kiegészítőket. 
Jelenleg nincs termék ebben a kategóriában

Favázas kerti bútorok

A kerti fa bútorok időtállósága, biztonsága, hosszú élettartama és a természetes anyagok varázsa miatt nagyon népszerűek. A FIELDMANN fából készült bútorai trópusi akácfából készülnek, melyet finom textúrájú olíva barnától szürkésbarnáig terjedő árnyalat jellemez. Kemény fa, kiválóan ellenáll a nedvességnek és egyéb időjárási viszonyoknak, igy nem kell félnie attól, hogy egész szezonban kint hagyja a bútorokat, időjárástól függetlenül. A FIELDMANN fa bútorok tartós sárgaréz csatlakozókkal lettek felszerelve, beleértve a biztonsági zárakat a hirtelen összecsukás ellen.

A fából készült bútorok karbantartása

Az éghajlati hatásokkal szembeni ellenálló képessége ellenére ideális az egzotikus fából készült bútorok táli száraz környezetben való tárolása, vagy ponyvával való letakarása. Szezononként legalább egyszer érdemes olajjal impregnálni, ami növeli a bútor tartósságát, élettartamát és erősiti az UV-sugárzás és a kártevők elleni védelmet, miközben megőrzi a fa szép megjelenését. Ez nem nehéz feladat. Impregnálás előtt a bútort jól meg kell tisztitani, finom csiszolópapírral, igy eltávolítja az esetleges algákat, penészgombákat. A bútorokat száraz, por- es szennyeződésmentesen impregnálja megfelelő speciális olajjal.

Fémvázas kerti bútorok

Erős, stabil, időjárásálló és a fejlett felületkezelési technológiáknak köszönhetően hosszú élettartamú, valamint a modern dizájn, az elegancia és minimális karbantartás igenyű – ezek azok a tulajdonságok, amelyek miatt sokan a fémvázas bútorokat választják kertjükbe. A FIELDMANN fémvázas bútorok kínálatában megtalálhatóak a különféle asztalok és székek, garnitúrák, amik szabadon kombinálhatók. A fotelek és székek szövései strapabíró, rugalmas és karbantartást nem igénylő anyagból készülnek, mely még közvetlen napfényben sem melegszik fel. A fémbútorok folyamatos népszerűségének köszönhetően a FIELDMANN idén is új modellekkel bővítette kínálatát.

Rattan bútorok

Szappanos víz a szennyeződések és a por eltávolításához, és tiszta öblítővíz. Ez minden, amire szüksége van a poly-rattan bútorok karbantartásához. Emiatt egyre több rajongója van, akik szintén értékelik az anyag tartósságát, kényelmét és variálhatóságát. A FIELDMANN választékban megtalálhatóak, mind poly-rattanból készült asztal és szék készletek, mind pedig nyugágy vagy luxus ülőgarnitúra, mellyel tökéletes társalgót alakíthat ki a szabad levegőn.