50007335

Elektromos szegélynyíró
FZS 2107-E

  • Akár 250 W teljesítmény
  • 220 mm vágási szélesség
  • Ergonomikus fogantyú
7990 Ft

Leírás

Ismerje meg az FZS 2107-E elektromos szegélynyíró kiváló tulajdonságait, amely ideális megoldás minden olyan terület számára, ahol a fűnyíróval való hozzáférés nehezen megvalósítható, vagy egyáltalán nem lehetséges. Ez a damilos szegélynyíró egy erős 250 W teljesítményű motorral rendelkezik, és 220 mm vágási átmérővel büszkélkedhet. A vágódamilt félautomata rendszer adagolja, és a gép automatikusan szabályozza a damil hosszát. A csomag tartalmaz egy kb. 4 méter hosszú, feltekerve kész string fűkasza damilt. A Fieldmann FZS 2107-E további kényelmet biztosít a pázsit gondozásához, hiszen ergonómikus fogantyúval is elláttuk. Így a készülékkel a nagyobb munkák is kényelmesen elvégezhetők. Ne hagyja ki ezt az ideális megoldást a tökéletes pázsit eléréséhez!
Twist & Go vágófej
Egyedülálló konstrukció a damil könnyű újra töltéséhez, fej szétszerelése nélkül. A félautomata fejek lehetővé teszik a damil kényelmes letekerését – egyszerűen érintse meg a vágófejet a talajon. A damilt a lehető legnagyobb hosszig helyezheti be úgy, hogy csak egyszerűen érintse meg a vágófejet egyetlen felületen. Élvezze a hatékony és gyors damilkezelést a kiváló tervezésű fűkasza fejével! Bizonyos Fieldmann fűkasza modell esetében a vágófej dőlésszöge állítható, ezáltal lehetővé téve a nehezen elérhető területek könnyű kezelését. Ennek eredményeként gyönyörű, tökéletesen ápolt pázsitot érhet el, még a lehetetlen helyeken is.
Teleszkópos kialakítás és terelő a kényelmes és biztonságos munkavégzésért
A szegélynyírót könnyedén beállíthatja az Ön magasságához a teleszkópos nyél segítségével, biztosítva a kényelmes és ergonomikus munkavégzést. Ezen felül, egyes modellek támasztókerekekkel vannak ellátva, optimalizálva a könnyű munkavégzést nagyobb területeken. A beépített virágterelő hatékonyan irányítja a damil működési sugarát, megakadályozva, hogy a virágágyakban a dísznövények véletlenül levágásra kerüljenek. Így garantáltan megőrzi a virágok szépségét és egészségét. Fedezze fel a praktikus megoldásokat a kertgondozásban!
Kiegészítők, tartozékok

Elektromos szegélynyíró