50005733

Elektromos gyepszellőztető

FZV 4003-18E
  • Akár 1.800 W teljesítmény
  • 380 mm munkaszélesség
  • 48,0 liter fűgyűjtő kapacitás
  • 1000 m2 területhez javasolt
52 990 Ft

Leírás

A Fieldmann FZV 4003-E egy elektromos gyepszellőztető készülék, melynek munkaszélessége 380 mm. Két féle hengerrel lett ellátva. A talajlazító henger 16 darab pengét foglal magába, míg a gyepszellőztető 24 rugót tartalmaz. A hengerek cseréje, könnyen és egyszerűen elvégezhető. A munkamélység szintén szabályozható különböző fokozatban. A keletkezett nyesedéket az FZV4003E egy 48 literes fűgyűjtőbe gyűjti össze. Könnyen összecsukható így a tárolására nincs szükség nagy helyre. Ideális munkaterület nagysága 1000 m2.
Gyepszellőztetés
A gyepszellőztetés a régebben levágott fűmaradékoktól és mohától megtisztító folyamat, amely elősegíti a levegő keringését, a víz és tápanyagok gyorsabb felszívódását, valamint fényt vezet a fű gyökereihez. A gyepszellőztetés legfeljebb 3 mm mélységben történik. Ennél nagyobb mélység beállítása esetén a gyep megsérülhet. Ne feledje gyepszellőztetés előtt levágni a füvet.
Vágási szélesség
A készülék munkaszélességét alapvetően a pengék hosszúsága határozza meg. Jelenleg a kereskedelmi forgalomba lévő Fieldmann gyepszellőzetők vágási szélessége 32 – 51 cm között van.
Állítható mélységű gyepszellőztetés
A kések kopásából és az optimális mélység szükségességéből adódóan pozíciójuk állítható - például 2-3 mm megfelelő mélységre.
Rugós henger
A rugós fésűfogak hatékonyan távolítják el a fűnyírásból és mulcsozásból visszamaradó, elhalt növényi részeket. Ezzel a pázsit minden egyes fűszálához eljut a friss levegő, illetve a gyomok és a moha elterjedésétől is megvédi.
Pengés henger
A megfelelő mélység kiválasztásával a pengék óvatosan megtörik a felületet és ezzel támogatják a gyökérzet növekedését. 
Ajánlott gyári tartozék
Minden termékünk kiváló minőségű, megbízható, biztonságos és könnyen egyszerűen kezelhetők. Mivel számunkra fontos a megbízhatóság, így a termékeink kiváló minőségű alkatrészekből épülnek fel. A hosszú élettartam érdekében javasoljuk, hogy készülékeinkhez gyári FIELDMANN tartozékokat, kiegészítőket használjon.

Két cserélhető henger tartozik hozzá
Kiegészítők, tartozékok

Elektromos gyepszellőztető