50003585

Kerti zsúrkocsi
FDZN 4050-T

  • Elegáns design
  • Trópusi akáciából készült
  • 2 tálcás kialakítás 
31990 Ft
Raktáron > 10 db

Leírás

Ismerje meg a Fieldmann FDZN 4050-T kerti zsúrkocsit, ami időtlen stílusával és minőségi luxus kivitelezésével tökéletes kiegészítője lehet kertjének vagy teraszának. Ez a kiváló minőségű trópusi akácia fából készült kerti zsúrkocsi egyedülálló eleganciával és praktikus funkcionalitással hozzájárul az otthona stílusához és kényelméhez. Az FDZN 4050-T kerti zsúrkocsi 2 szintes, tálcás kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű szervezést és a praktikus tárolást. A két tálca külön-külön is használható, így rugalmasan alkalmazkodhat az éppen szükséges területhez. Az extra kialakítású pohár/üveg tartó további kényelmet biztosít, lehetővé téve az italok biztonságos szállítását. A kerti zsúrkocsi méretei (80 x 50 x 86 cm) ideálisak mind kültéri, mind beltéri használatra. A kerti zsúrkocsi két kerékkel van felszerelve, így könnyedén mozgatható, ami tovább növeli a használhatóságát és kényelmét. Az FDZN 4050-T kerti zsúrkocsi a kert vagy terasz nélkülözhetetlen kiegészítője, amely elegáns stílusával és praktikus kialakításával emeli az otthona színvonalát. Tegye még élvezetesebbé a kerti rendezvényeket ezzel a prémium minőségű kerti bútorral!
Fieldmann fából készült kerti bútorok
A fabútorok népszerűsége mögött a természetes anyagok iránti folyamatos érdeklődés, a kellemes, hangulatos környezet kialakítására való törekvés áll. A fa illik minden kertbe, kellemes tapintású és szemkápráztató. A FIELDMANN fabútorok akácia fából készülnek, amely ázsiai trópusi erdőkből származik. Ezt a típust az időjárással, az öregedéssel és a biológiai lebomlással szembeni magas ellenállás jellemzi. Tartóssága, szilárdsága, merevsége és rovarállósága miatt a fa kiválóan alkalmas kerti bútorok készítésére.
Fieldmann fából készült kerti bútorok karbantartása
Az akácia bútort bátran elhelyezheti a kertben vagy teraszon az egész szezonra. Speciális olajjal történő rendszeres karbantartással hosszú éveken át megőrzi szép megjelenését. A FIELDMANN fa bútorai gyárilag olajozva vannak, de javasoljuk évente legalább egyszer kezelje őket. Az olajozás előtt célszerű alaposan megtisztítani a bútort. Az esetleges mohát, penészt vagy gombát csiszolópapírral távolíthatja el. A fát szárazon, por- és szennyeződésmentesen olajozza be. Ne felejtse el télen a bútort száraz helyre tenni, vagy legalább kívülről lefedni ponyvával vagy huzattal.

Műszaki paraméterek

  • 2 szintes, tálcás kialakítás
  • Tálcák külön is használható
  • Méret: 80 x 50 x 86 cm
  • Kültéri - beltéri használatra
  • Akácia fából készült
  • Kerekek a könnyű mozgatáshoz
  • Felület kezelt speciális faolajjal